Asistan Parla R500, klasik bir arka stop lambasının ötesine geçerek bisikletinize sinyal ve fren ışığı fonksiyonu kazandıran kablosuz kumandalı bir aydınlatma sistemidir. Trafikte niyetinizi arkanızdaki sürücülere net biçimde iletmenizi sağlayarak güvenliğinizi belirgin şekilde artırır.
Gidona takılan kablosuz kumanda sayesinde ellerinizi gidondan çekmeden sağ ve sol sinyal verebilir, fren yaptığınızı arkadan gelenlere bildirebilirsiniz. Dönüş yapacağınız yönü göstermek için elinizi kaldırmanıza gerek kalmaz; bu da özellikle yoğun trafikte ve virajlarda direksiyon hâkimiyetinizi korumanızı sağlar.
Toplam 6 fonksiyon sunan lamba; %100 sabit ışık, yavaş flaş, hızlı flaş, sol sinyal, sağ sinyal ve fren modlarıyla her sürüş koşuluna uyum gösterir. 20 lümen gücündeki kırmızı LED, geniş açılı gövdesi sayesinde arkadan ve yandan net biçimde görülür.
500 mAh dahili Li-Poly batarya, sadece 1 saatlik şarj süresiyle hızla kullanıma hazır hâle gelir ve moda göre 8 saate kadar çalışma sunar. IP65 su geçirmezlik seviyesi, yağmurlu havalarda ve ıslak yollarda güvenle kullanım imkânı verir.
Lastik kayış sistemi sayesinde sele borusuna, sele altına veya bagaja alet gerektirmeden takılır. Şehir içi günlük sürüşlerden turing rotalarına kadar geniş bir kullanım alanına uygundur.